En grupp med kvinnor kommunicerar
Kurs

Thailändska A1 del 1 (fortsättning efter nybörjarkursen)

Ort
Limhamn
Startdatum
5 Sep 2024
Tid
19:15-20:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Ratchadaporn Duangkaew Lindgren
Nummer
68992
Pris
1 845 kr

Om arrangemanget

Thailand är ett fantastiskt resmål som lockar många. Vissa väljer att spendera större delen av året där, skaffar arbete och bostad! Oavsett om du är turist eller planerar att bosätta dig i landet är det alltid en god idé att ha lite språkkunskaper i bagaget. Så, säg “Sawàtdii!” – det betyder “hej” på thai!

Upptäck glädjen och friheten i att lära dig thailändska med oss! I en värmande och avslappnad miljö, guidar våra passionerade modersmålstalare dig genom en resa i språket. Med små, intima grupper får varje elev personlig uppmärksamhet och utrymme att blomstra.

 

Välkommen till våra inspirerande och trivsamma språkkurser! Hos oss får du inte bara lära dig thailändska, utan även möjligheten att utforska språket i en avslappnad atmosfär. Våra noggrant utvalda kursledare, som har thailändska som sitt modersmål, kommer att guida dig genom kursen. Grupperna är små, vilket ger dig gott om utrymme för din språkutveckling.

I våra nybörjarkurser fokuserar vi på att bygga grundkunskaperna i thailändska språket, inklusive grammatik och tal. Vi koncentrerar oss på det praktiska vardagsspråket och använder kursmaterial som innehåller texter, övningar och grammatik. Genom olika övningar, såsom dialoger och rollspel, lär du dig att tala självständigt och göra dig förstådd.

Efter kursen ska du kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor. Du får självförtroendet till att interagera med andra och blir mer självständig då du kan läsa enklare texter och skyltar själv.

Så här går det till
Kursen sträcker sig över tio veckor, med en fast veckodag och tid för kontinuitet i ditt lärande. Vi anpassar tempot och innehållet efter gruppens behov, så att alla kan följa med på bästa sätt.

Material
Vilket kursmaterial ni ska använda bestämmer ni vid första kurstillfället. Kostnad för material ingår inte i kursavgiften.

För vem? 
Denna kurs är perfekt för dig som har läst en termin thailändska och vill fortsätta den spännande språkresan.

Anmälan 
Se till att läsa igenom våra köpvillkor innan du anmäler dig. När vi har tillräckligt med anmälningar skickar vi ut en kallelse med all nödvändig information. 

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare är inte bara lärare; de är dina vägvisare. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska program och är dedikerade till din utveckling. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete. 

Rabatt
Som kursdeltagare får du rabatter på kursmaterial. Läs mer om hur du kan dra nytta av detta erbjudande. Läs mer om hur du gör: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning
Hos oss är folkbildning en gemensam resa. I våra studiecirklar delar vi kunskap och erfarenheter, och du som deltagare har möjlighet att forma innehållet efter demokratiskt inspirerad modell. 

Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. 

Ort

Medborgarskolan - Limhamns Folkets hus

Linnégatan 61, Limhamn

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 845 kr

Summa: 1 845 kr

Utforska ämnesområde