Ort
Karlstad
Tid
10:00-11:00
Antal tillfällen
20 st
Nummer
67514
Pris
400 kr

Om arrangemanget

Rörelse, utveckling, hälsa och gemenskap - Det är vad vi inriktar oss på när vi träffas på motionscentralen på Skutberget.

Ung som gammal spelar ingen roll. Syftet med våra träffar är att vi tillsammans inspirerar och lär oss hur vi skall ta hand om vår hälsa och våra kroppar.

Vi träffas på Skutbergets motionscentral för att motionera tillsammans. Vi gör rörelser och övningar som gynnar styrka, smidighet och balans. Tillsammans pratar vi om saker som kan öka vårt välmående och bevara vår hälsa. Övningar och rörelser anpassas efter din egna förmåga.

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna och deltar efter egen förmåga och dagsform.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Vi träffas på onsdagar kl 10:00. Gruppen startar när vi har tillräckligt med deltagare. Du kommer att bli kontaktad när vi är startklara. Ta med vattenflaska!

Vi kommer att vara inomhus i motionscentralen vid kyla, regn och slask, men när vädret tillåter kommer vi att ha utomhusaktivitet. 

Medborgarskolan förbehåller sig rätten att ändra datum för första träffen eller ställa in kursen vid för få anmälda.

Ort

Skutbergets motionscentral

Skutbergsvägen 315, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 400 kr

Summa: 400 kr

Utforska ämnesområde