Ort
Malmö
Startdatum
20 Maj 2024
Tid
17:30-21:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Rosa Sanchez Morales
Nummer
67300
Pris
975 kr

Om arrangemanget

Pärlbroderi är en konstform där pärlor används tillsammans med broderitråd för att skapa dekorativa mönster på tyg eller kläder. Pärlbroderi kan användas för att förhöja klädesplagg, accessoarer eller textilier för att ge en elegant och unik touch.

Tillskärarakademin i Malmö är en del av Medborgarskolan och erbjuder vi kortare specialkurser på kvällstid eller helger. 

Innehåll

Du lär dig skapa eleganta och unika klädesplagg för fest eller vardag med dekorationer av pärlor, glitter samt annat material. Du lär dig fästa pärlorna på ytan av tyget med hjälp av olika stygn eller andra tekniker. Vi använder pärlor av olika storlekar för att skapa olika effekter och texturer.

Upplägg

Du tar med dig pärlor du vill använda till första tillfället och ett plagg som du vill dekorera. Kursen går en i veckan under 3 veckor. Lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle.   

För vem

För dig som har ett intresse av att skapa unika klädesplagg.

Kursledare

Rosa Alejandrina Sanchez Morales

Tillskärarakademin är en del av Medborgarskolan och därför genomgår alla ledare Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete. 

Kursmaterial

Medtag pärlor och plagg du vill dekorera samt sax och övriga sybehör till första sammankomsten. (Personalen i tygaffären kan hjälpa dig med pärlor, broderitråd, nål).

Bra att veta 

  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Ta del av våra allmänna villkor här.
  • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning. 

 

Ort

Tillskärarakademin Malmö

Norra Vallgatan 18 Ingång D, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 975 kr

Summa: 975 kr

Utforska ämnesområde