Ort
Malmö
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
17:30-21:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
69089
Pris
1 585 kr

Om arrangemanget

I denna kurs på Tillskärarakademin i Malmö gör du om ett plagg du redan har, eller köpt på second hand till exempel en topp, en skjorta, ett par byxor eller jeans.

Så här går det till
Du får prova olika sömnadsmetoder och lär dig enkla lösningar för att redesigna fyndet från secondhand butiken och förnya din garderob. En herrskjorta blir en sommarklänning till dottern, en gardin en kavaj etc 

Vi bjuder på kaffe/te. Ta med fika/smörgås om du vill, micro finns.

Material
Att ta med dig ett par jeans, byxor eller en skjorta/top, tråd du tänker sy med och andra tyger du eventuellt vill komplettera det gamla plagget med.

För vem?
Du som är nybörjare eller har sytt väldigt lite innan.

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. Välj Medborgarskolan faktura när du anmäler dig så kommer en kallelse/faktura först när kursen fått tillräckligt med anmälningar. Kostar inget att få fakturan uppdelad i en, två eller tre delbetalningar. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande.
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare

Vahide Bousaeed, arbetar som arbetsledare på Yalla trappan och är utbildad i sömnad från sitt hemland Iran. 

Våra ledare på Tillskärarakademin i Malmö har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda sömnadskurser. Tillskärarakademin är en del av Medborgarskolan och därför genomgår alla ledare Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker m.m.. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

 

 

Ort

Tillskärarakademin Malmö

Norra Vallgatan 18 Ingång D, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 585 kr

Summa: 1 585 kr

Utforska ämnesområde