Ort
Malmö
Startdatum
16 Sep 2024
Tid
18:00-21:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
69092
Pris
1 585 kr

Om arrangemanget

Gillar du heminredning? Ett enkelt sätt att få de kuddar eller gardiner du önskar - kanske av ett tyg du sparat alternativt köpt på secondhand. Vi har kursen i Tillskärarakademin Malmös inspirerande lokaler på St Gertrud.

Så här går det till
Du får prova olika sömnadsmetoder och lär dig enkla lösningar för att sy och designa kuddar, gardiner och sittdynor. Kreativiteten är det som sätter gränserna - kanske blir favoritklänningen en kudde? 

Vi bjuder på kaffe/te. Ta med fika/smörgås om du vill, micro finns.

Material
Att ta med dig tyg och eventuellt mönster, tråd du tänker sy med och andra tyger du eventuellt vill komplettera med.

För vem?
Du som är nybörjare eller har sytt väldigt lite innan.

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. Välj Medborgarskolan faktura som betalningsalternativ, då får du en kallelse/faktura när kursen fått tillräckligt med anmälningar via posten eller e-post. Det är också gratis att få delbetala en, två eller tre gånger. I kallelsen anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera. 

  • Anmälan är bindande.
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare

Vahide Bousaeed, arbetar som arbetsledare på Yalla trappan och är utbildad i sömnad från sitt hemland Iran. 

Våra ledare på Tillskärarakademin i Malmö har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda sömnadskurser. Tillskärarakademin är en del av Medborgarskolan och därför genomgår alla ledare Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker m.m.. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

 

 

Ort

Tillskärarakademin Malmö

Norra Vallgatan 18 Ingång D, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 585 kr

Summa: 1 585 kr

Utforska ämnesområde