Ort
Lindesberg
Startdatum
28 Jun 2024
Tid
09:00-15:00
Dagar
Fre-Sön
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Kenneth Andersson
Nummer
74524
Pris
3 295 kr

Om arrangemanget

Lindesnickar'n har stor erfarenhet av snickeri och nu ska fler få ta del av den. Skaparglädjen ska vara den viktigaste ingrediensen i kursen. Att arbeta med trä ska vara roligt, enkelt och spännande! Lär dig använda verktyg på rätt sätt och lär känna olika material.

Bra material, god teknik och noggrannhet ger ett vackert arbete. En bra kurs även för dig som vill renovera eller göra om mindre möbler och småsaker. Snickaren står till ditt förfogande för att bygga, renovera och skapa till ditt hem.

Innehåll
Kursledaren går vid varje tillfälle igenom olika tekniker där deltagarna får prova på och utvecklas. Deltagarna väljer själv fokus och får arbeta individuellt samt självgående.

Upplägg
Vi träffas från 3 tillfällen. Vi träffas fredag - söndag Varje träff pågår 09.00 - 15.00 med lunchpaus.


Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Kenneth Andersson har drivit Lindesnickar'n sedan 1995 och håller till i egen lokal i Lindesberg. Den är utrustad med verktyg och maskiner som Kenneth gärna vill dela sina kunskaper kring. Trä är ett fantastiskt material!
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial tillkommer och köps av deltagarna genom kursledaren.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av ateljé- och hantverkskurser, upptäck vårt kursprogram för att hitta något annat som verkar spännande.

Bra att veta
Kursen genomförs i Lindesberg i Lindesnickarns lokaler på Skogstorpsvägen. Intill Tormek.

Ort

Lindesnickarn

Skogstorpsvägen 3, Lindesberg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 295 kr

Summa: 3 295 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde