Ort
Kungälv
Startdatum
12 Jan 2024
Tid
18:15-18:45
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Per-Uno Undertun
Nummer
40347
Pris
1 945 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

En dröm kan bli verklighet, individuell undervisning i trummor från nybörjare till avancerad nivå. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt.

Innehåll
Individuell undervisning i trummor från nybörjare till avancerad nivå.
Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt.

För vem
Du behöver inte ha spelat trummor tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Per-Uno Undertun och har arbetat som gitarrlärare sedan 1990. Vid 18 års ålder fann han den klassiska musiken och började plugga musik. Som soloartist blev det allt från Bach till Blues/Rock. Fick Ungdomens Inspirationspris på Börsen i samband med gitarrkonserter på 80-talet. Per-Uno arbetar som musiklärare i stort sätt alla musikstilar.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram. 

Bra att veta
Efter anmälan blir du kontaktad av kursledaren för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala?
Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​

 

Ort

Skrikan Musikhus

Filaregatan 10, Kungälv

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 945 kr

Summa: 1 945 kr

Utforska ämnesområde