Ort
Ludvika
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Alexander Högbom
Nummer
80915
Pris
900 kr

Om arrangemanget

För dig som vill börja spela trummor. För tillfället har vi ingen väntetid eller kö så du kan börja redan inom en månad!

Innehåll

Du får lära dig de mest grundläggande trumkompen och lära dig spela trummor till musik. Vi går även igenom utrustningen, vad alla delar heter och vad dom används för. Om önskan finns kan vi även gå in på hur man byter skinn och stämmer trummorna. 

  • 4 lektionstillfällen för enskild elev.
  • Lektionstiden är 30 minuter vid varje tillfälle
  • Efter anmälan kontaktar kursledaren dig för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan. Vi strävar efter att planera in lektionerna 4 veckor på raken. 

Förkunskaper

Den här kursen riktar sig till dig som precis börjat spela eller aldrig spelat trummor förut. Ett bra sätt att komma igång med ditt spelande för att sedan gå vidare. 

Material

Kom som du är, allt material ingår i kurspriset. Du behöver inte äga ditt eget trumset.

Kursledaren

Alexander Högbom har spelat i band i över 25 år. Som 12åring startade han punkbandet Butchers tillsammans med sin bror och har idag turnerat i stora delar av världen med sitt hårdrocksband October Tide som sångare.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Glashuset Ludvika

Verkstadsvägen 6, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 900 kr

Summa: 900 kr

Utforska ämnesområde