Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

En grupp med människor står i en yogapositon
Kurs

Välgörenhetsklass 108 solhälsningar

Ort
Malmö
Startdatum
30 Dec 2020
Tid
17:30-18:45
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Isabella Nitschke
Nummer
45863
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Att utöva yoga innefattar mer än att bara göra positioner på yogamattan. Seva – som betyder osjälviskt handlande – är också en viktig del. Vi vill därför avsluta året som vanligt, nämligen i givandets tecken och vid årets sista fullmåne utföra 108 solhälsningar till förmån för organisationen V-Care.

Sedan några år stödjer Ashtanga Yoga Malmö i samarbete med Yogashala Stockholm organisationen V-Care i Mysore, Indien. V-Care arbetar för att ge barn från de kastlösa grupperna utbildning och en bättre framtid. Du kan läsa mer om V-Care och om Seva  på vår sida om Karma yoga.

Vi gör enligt tradition 108 solhälsningar och samlar in pengar till V-Care. Att göra 108 solhälsningar har en särskild betydelse och utförs ofta som en ceremoni. Det tar ca 50 minuter att utföra och det är valfritt om man vill göra alla 108 eller enbart en del. Man kan bjuda in en partner och göra hälften var som ett team, ta med sig familjen och dela upp solhälsningarna sinsemellan eller utmana sig själv att göra dem alla.  Efter klassen fikar vi tillsammans.

Du kan ge valfri donation  kontant på plats eller via swish 123 576 46 91. 
Klassen kostar inget (utöver din donation) men anmäl dig gärna i förväg så vi ser hur många som kommer.

FÖR VEM?
Alla är varmt Välkomna!

KURSLEDARE
Isabella Nitschke, auktoriserad Ashtanga Yoga-lärare (nivå II) av Sharath Jois, Mysore. Läs mer om Isabella på: www.ashtangayogamalmo.se/sv/larare

KURSMATERIAL
Yogamatta finns att låna i lokalen, men ta gärna med egen om du har. 

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan yogautövandet. Stäng av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Ort

Medborgarskolan (Värnhemstorget)

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde