Ort
Mjölby
Startdatum
14 Sep 2024
Tid
09:30-14:30
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Kajsa-Lena Sköld
Nummer
44338
Pris
1 595 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Sugen på att börja väva? Vi provar en mängd olika sätt att väva ex rosengång, munkabälte, dubbelväv mm.

Vi använder mindre hopfällbara vävstolar som du får låna med dig hem och fortsätta. En kurs med långa pass och långa mellanrum med tid för träning.

Det är fem fysiska träffar. Träffar är på Industrigatan i Mjölby. Vårens datum är 20 januari, 10 februari, 16 mars, 6 april samt 20 april.


Inga förkunskaper krävs. Materialkostnad tillkommer.

Kursledare

Kajsa-Lena Sköld. Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Mjölby

Axel Träffs gatan 3A, Mjölby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde