Ort
Göteborg
Startdatum
5 Okt 2024
Tid
10:00-15:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
43941
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Att virka små figurer, så kallade Amigurumi, har blivit omåttligt populärt. Det är inte så konstigt eftersom de små sötnosarna finns i alla möjliga former och färger – bara fantasin sätter gränserna för vad du kan skapa med garn och virknål.

På den här kursen får du lära dig grunderna i att virka amigurumi-figurer. Vi går igenom grunderna i tekniken, hur du virkar runt, ökar och minskar och vi övar på de moment som ingår i att skapa en figur. Undervisningen sker i form av personlig handledning och gemensamma genomgångar med hela gruppen.

Detta är en helgkurs, kursdagarna är lördag - söndag.

För vem
För att få utbyte av kursen bör du kunna grunderna i virkning

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Material ingår inte.
Du behöver ha med dig virknålar från 3,0 eller 3,5 mm och ganska tjockt bomullsgarn, typ Drops Paris. Man kan fynda restgarner och virknålar på loppis eller i secondhandaffärer.

Bra att veta
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information ring 031-7551412.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Stickning är avkoppling

Årets julklapp 2022 blev det hemstickade plagget men trenden att sticka tog ordentlig fart redan vid pandemins början enligt Camilla. Behovet av att skapa med h...

20 december 2022
Läs vidare om "Stickning är avkoppling"

Utforska ämnesområde