Kurs

Workshop i fritt broderi-brodera blommor

Ort
Uppsala
Startdatum
2 Dec 2023
Tid
10:00-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Elin Claesson
Nummer
73987
Pris
595 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Vill du pröva på broderi? Här är en workshop där du får pröva att brodera blommor.

Innehåll

Workshop i fritt broderi - brodera blommor. Vi provar olika stygn för att brodera och dekorera. Ta gärna med en väska eller tröja, men törs du inte sätta nålen i väskan/plagget direkt går det lika bra att brodera en provlapp. 

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Elin Claesson har en examen från Handarbetets vänners högre textila hantverksutbildning. Hon har även läst kurser i vävdesign och textila uttryck vid Umeå universitet och textilvetenskap vid Uppsala universitet. Efter sin examen år 2022 har hon arbetat som kursledare på Medborgarskolan i Uppsala och Handarbetets vänner i Stockholm. I sitt textila arbete arbetar hon ofta föreställande med bilder och text i en blandning av humor och allvar. Detaljerna är ofta viktiga i hennes arbete. Se mer av Elins arbeten på instagram: @rutigt_

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Bomullsgarn och ullgarn finns tillgängligt, men begränsade färger. Ta med material om du vill ha specifika färger men du kan också få en del material/tråd på plats. Ta även med väska eller en tröja, eller en provlapp.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och alla startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. 
  • Läs mer om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Visste du att?

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 595 kr

Summa: 595 kr

Utforska ämnesområde