Ort
Mariestad
Startdatum
20 Jun 2024
Tid
12:00-13:30
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Elin Appell
Nummer
46710
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Prova dansa Modern dans!

VÄLKOMMEN PROVA DANSA MODERN DANS med Elin Appell.

Kostnadsfri dans-workshop

Denna workhsop kan ses som ett smakprov på vad modern dans kan vara. Under klassens gång kommer vi att testa på och arbeta med modern teknik och golvarbete. Vi avslutar workshopen med att jobba med en koreografi som bygger på den kunskap vi samlat på oss under tiden som gått.

NÄR? Torsdag 20/6 kl.12:00-13:30

VAR? Actic i Mariestad

HUR? Från 12 år och uppåt. Ingen tidigare förkunskap krävs utan vi ses för att dansa och ha kul tillsammans. 

Vem är vår danslärare? Elin Appell är utbildad dansare vid Balettakademien i Stockholm, där hon haft modern/samtida dans som inriktning. Hennes första steg in i arbetslivet var genom en praktikplats hos ett danskompani i Frankrike. Efter genomförd praktik har hon frilansat som dansare och pedagog i Sverige och Tyskland. Hon har samlat på mig mycket olika kunskaper genom att ha varit en del av andras projekt samt genomfört sina egna. Genom att undervisa olika stilar till olika åldrar har hon också utvecklats mycket både som dansare och pedagog. 

Detta är ett samarrangemang mellan Medborgarskolan och Actic i Mariestad med ekonomiskt stöd av Grevillis fond. Du behöver inte vara medlem på Actic för att få vara med på dansen. Frågor - ring Anna 076 169 58 93

 

Ort

Actic Mariestad

Nya Torget 3, Mariestad

Visa på karta

Utforska ämnesområde