Ort
Hässleholm
Startdatum
11 Sep 2024
Tid
17:00-18:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
69447
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform som mjukar upp kroppen och ger dig tid att lugna sinnet.

Om kursen
Yinyoga är en yogaform där fokus ligger på kroppens Yin-delar, som bindvävnad, leder och ligament. Varje position hålls 3-5 minuter vilket mjukar upp kroppen och samtidigt ger dig tid att lugna sinnet.

  • Stillar kropp och själ
  • Kompletterar övrig yogapraktik och träning
  • Enkelt att utföra, passar alla
  • Mycket avslappande
  • Minskar stress och oro
  • Bidrar till en större medveten närvaro
  • Ökar rörlighet i leder
  • Skapar ett inre lugn
  • Ökar flöde av energi och livskraft

För vem
Ingen förkunskap krävs. Alla kan träna yoga oberoende av ålder och hälsotillstånd eftersom yoga anpassas till den enskilda personen. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar.

Kursledaren
Karin Parolin är legitimerad fysioterapeut och certifierad yogalärare med mångårig erfarenhet inom både sjukvård och friskvård. Hon brinner för att göra yoga tillgänglig och individanpassad för alla. Alla är välkomna till kursen, oavsett om man är nybörjare eller van yogautövare.

Bra att veta
-Upplägg: 10 tillfällen à 60 minuter.
-Mjuk/ledig klädsel rekommenderas. Ta med liggunderlag/yogamatta och gärna en vattenflaska. Man kan även ta med sig kudde, block och bolster, filt och ögonkudde (valfritt). - Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Tekniska Skolan

Stobygatan 7, Hässleholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde