Ort
Lund
Startdatum
13 Sep 2022
Tid
19:00-20:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Victoria Larsson
Nummer
59094
Pris
1 250 kr

Om arrangemanget

Yin & Vilande Rytmer! Du kommer att få utforska positioner och rörelser som har en reglerande och läkande effekt på ditt nervsystem, din kropp och ditt sinne som helhet.

Lika mycket som vi behöver aktivitet (Yang), så behöver vi också support ifrån den återhämtande/varande kraften (Yin).  Vi kommer att använda oss utav yin yogans positioner och somatiska rörelser som är anpassade efter alla kroppstyper.

Yinyogan hjälper oss hitta in i större trygghet och lugn inom oss själva. Den bidrar även till en större medveten närvaro. Områden i kroppen som vi främst kommer att beröra är höfter, ländrygg, bakre sida lår, bröstkorg och axlar. Områden som oftast brukar vara mer ”laddade” om vi utsätts för stress under en längre tid. Vi kommer även att bjuda in somatiska rörelser under klassens gång för att supporta och låta nervsystemet självreglera på ett djupare plan.

Vi avslutar varje klass med en ledd Yoga Nidra och ljud ifrån olika instrument beroende på energin och behov.

För vem?
Yin yoga & Somatiska övningar passar alla oavsett ålder. Denna kurs är till för alla som vill ge mer utrymme för vila och återhämtning i vardagen, finna verktyg för att hantera stress och utmattning på ett skonsamt och hållbart sätt.

Kursledare
Victoria Larsson har över 6 års erfarenhet inom yoga, bland annat Ashtanga yoga, Hatha yoga, Yin yoga & Yoga för kvinnohälsa & Nervsystemreglering. 2017 valde hon att utbilda sig inom Hatha yoga & Energimedvetenhet. Därefter följde utbildning inom nervsystems reglering & biodynamisk energihantering.

Kursmaterial
Mjuka yogamattor med tillbehör finns i lokalen att nyttjas. Du får även tillgång till online meditationer som kan lyssnas på när som helst.

Bra att veta
Ta med mjuka och behagliga kläder. Inga mobiler på under klassens gång. Har ni hälsoproblem meddela gärna detta innan kursstart så att kursledaren är medveten om detta.

Rabatterat pris, 20%, för heltidsstuderande, pensionär. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Giltigt intyg skall uppvisas. Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Betala in kursavgiften och kontakta oss efteråt på: 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Epassi:  
Anmäl dig till kursen som vanligt och skriv i meddelanderutan att du betalar genom epassi. Välj betalningsmetod: Medborgarskolan faktura         

Via Epassis (app/hemsida) väljer du det belopp du vill använda hos Medborgarskolan, beroende på hur mycket du har din pott. 

 

Ort

Medborgarskolan - Kultur

Bangatan 10 A (en trappa ner), Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 250 kr

Summa: 1 250 kr

Utforska ett ämnesområde