Ort
Mariestad
Startdatum
10 Dec 2022
Tid
10:00-15:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
27840
Pris
0 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Yoga för män - En helgkurs i Mariestad 10-11 december kl.10:00-15:00

Lär dig yogans och meditationens grunder och få nya verktyg som vetenskapen visat påverkar kroppens fysiologi och hjärnans fokusförmåga på ett positivt sätt.

Varför Yoga & Meditation för män?
Därför att på de flesta yogaklasser i Sverige är det mest kvinnor som deltar. Nu är det dags för män att få ett tryggt rum att söka välmående och motverka stress. Yoga & Meditation är utmärkta verktyg att ta hjälp av för att utforska kropp, sinne och komma närmare sig själv och uppleva ökad hälsa i livet. Yogalärare är Maria Strömberg som har stor erfarenhet av att leda kurser. Maria är även utbildad inom meditation och psykologi. Se mer info nedan.

Yogamattor finns att låna! Ta med dig egen lunch under helgen. Kyl finns. Micro/spis finns för att värma mat. Medborgarskolan bjuder på fika/kaffe/te.

Våra lokaler ligger centralt i Mariestad på Esplanaden 1, en trappa upp.

 

MER INFO OM MARIA: https://www.mariastromberg.com/yoga-meditation 

UTBILDNING
2002- 2005 Kandidatexamen Psykologi
2005 - 2007 Post Graduate Certificate Teaching Mindfulness
2010 - 2013 International Iyengaryogateacher Certificate

Jag, Maria, har deltagit på många Yogaretreats med framstående Iyengaryogalärare och suttit många meditationsretreats med olika väl upplysta lärare såsom Stephen & Martine Bachelor, Jon Kabat-Zinn, Gangaji, Tiger Singelton m.fl.

Yoga & Meditation samt min uppväxt med en mamma som accepterat och älskat mig för den jag är i alla lägen och en provokativ pappa som högt aktat och uppmuntrat reflektion, att inte bara följa massan och tänk fritt har legat till grunden till en både omedveten och medveten självutforskning/resa i mitt liv.

EN resa som resulterat i ett närvarande, levande ett väl integrerat liv med en stark kärlek till livet och alla dess upp- och nedgångar. Att en enorm acceptans för det mänskliga livets förgänglighet, ovisshet och ständiga föränderlighet har växt fram.

Jag upplever livet som ett spännande (ibland smärtsamt) äventyr där varje ögonblick har gåvor och insikter att avnjutas även om det inte alltid är lätt att se i vissa stunder. Med min livserfarenhet och med hjälp av Yoga & Meditation som verktyg vägleder jag och stöttar dig mot ett väl integrerat liv (kroppsligt, emotionellt och mentalt) där mötet med smärta, lidande och de rädslor vi bär är lika viktigt som det som med glädje, lust, kreativitet och det vi upplever som framgång.

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Mariestad

Esplanaden 1, Mariestad

Visa på karta

Utforska ämnesområde