Ort
Karlstad
Startdatum
11 Sep 2024
Tid
09:30-12:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
EvaJill Forsgren
Nummer
81635
Pris
888 kr

Om arrangemanget

Yoga för kropp och sinne. Vi kommer att lära oss fokuserad andning för att leda oss genom ett mjukt flöde av rörelser som kommer att stärka samt sträcka musklerna.

Om kursen

Detta yogapass passar även för dig som är stel i kroppen, har en mindre skada eller har ont någonstans, då rörelserna är anpassade och väldigt mjuka. Den här skonsamma yogan bygger upp ett ökat lugn inombords, ger en mental stabilitet, och skapar en större medvetenhet kring kroppen och det psykiska måendet.

Observera du behöver inte ha yogat tidigare!!

För vem

Det krävs inga förkunskaper, alla utgår från sin egen förmåga. Detta är en kurs som passar bra till både nybörjare och för dig som tidigare provat yoga. Yogan passar ung som äldre. Om du är nybörjare eller haft en skada och vill stärka din kropp.

Kursledare 

EvaJill har tidigare lett yogasoft på Friskis och Svettis i Örebro där hon bodde tidigare. Men finns nu hos oss på Medborgarskolan i Karlstad. Hon har gått sin yoga utbildning på Värmdö utanför Stockholm.

Hon hälsar att yogasoft är en lugn avslappnande yogaform. Yogan passar ung som äldre.
Om du är nybörjare eller haft en skada och vill stärka din kropp.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial

Använd mjuk ledig klädsel att yoga i och att vara barfota rekommenderas.
Medtag gärna en varm tröja och sockar till den avslutande meditationsstunden.
Yogamatta och filt finns att låna men du får gärna ta med egen matta och filt om du föredrar det.
Vattenflaska kan även vara bra att ta med.

Bra att veta

Undvik att äta ett större mål nära inpå klassen, samt att dricka stora mängder vätska precis före.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning kan användas på denna kurs.

Ort

Medborgarskolan Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 888 kr

Summa: 888 kr

Utforska ämnesområde