Ort
Göteborg
Startdatum
6 Maj 2024
Tid
17:30-19:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Josefin Krüger
Nummer
44251
Pris
2 700 kr

Om arrangemanget

I denna kurs kommer du får lära dig olika tekniker både på yogamattan och i köket för att du ska få ett härligare, peppigare och balanserat liv! Vi kommer mötas på mattan för att landa ner i kroppen, känna in och hitta rörelse som får oss att må bra. Grundade kommer vi sedan att hitta in till köket, vara kreativa och skapa massa god, näringsrik och växtbaserad mat. Du kommer få utmanas, inspireras och utforska nya köksfavoriter att ta med dig hem! När recepten är gjorda kommer vi samlas kring bordet och smaka med alla våra sinnen!

Alla är välkomna, inga förkunskaper krävs bara ett nyfiket sinne!

Bra att veta

Yogan kommer vara mjuk med fokus på att skapa harmoni i kropp, sinne och själ så kom i mjuka kläder som du sedan kan ha i köket. Tiden går fort när man har roligt så duscha får du göra sen när du kommer hem.

Innehåll

Mjuk yogapraktik som följs av en inspirerande stund i köket med näringsrika, färgsprakande och enkla recept. Vi avslutar självklart med att smaka det vi skapat! Du kommer får guidning i steg för steg hur du gör både yogamattan och köket till dina favoritplatser!

Kursmaterial

Yogamatta, block och förkläde finns att låna. Alla recept fås på kursen!

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunkspaper

Kursledare 

Josefin har de senaste två åren arbetat på Yogoretreats, både i köket och på mattan. Hon är lugn, pedagogisk och inspirerande kursledare.  Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial

Yogamatta, block och förkläde finns att låna. Alla recept fås på kursen.

Rabatter   

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

  • Närmaste hållplats är Hagakyrkan eller Järntorget om du åker kollektivt. 
  • Parkering finns i huset.
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier.  

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 700 kr

Summa: 2 700 kr

Utforska ämnesområde