Ort
Göteborg
Startdatum
29 Jan 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
7 st
Nummer
39549
Pris
1 470 kr

Om arrangemanget

Härlig kurs - Yoga och meditation intensivkurs

Innehåll
Intensivkursen innehåller yoga, andningsövningar, djupavspänningen Yoga Nidra, koncentrationstekniken Tratak och meditationerna Returning och Energins Källa. Jämfört med en kurs en gång i veckan så har man färre yogapass – och mer meditation! Det intensiva förloppet och de längre lektionerna ger oss möjlighet att gå längre med meditationen Energins Källa än på kurserna en gång i veckan. Undervisningen är i huvudsak praktisk, men sista dagen har vi ett kortare teoripass/frågestund, då vi bla pratar om hur du fortsätter med yoga och meditation på egen hand.

För vem
Alla är välkomna – det krävs inga förkunskaper! Passar både nybörjare och för dig som är van yogautövare

Kursledare
Denna yogakurs leds av Anandananda som började sin yogalärarutbildning 1980. Han har sedan dess bott och undervisat i i Stockholm, på Håå Kursgård, i Århus och Köpenhamn. Han bor nu i Göteborg och har hållit kurser här sedan hösten 1996.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling

Du kan läsa mer om yogaformen på https://www.yoga.se/goteborg/ 

Bra att veta
För att få ut så mycket som möjligt av kursen är det viktigt att delta på alla lektioner. Det är även en stor fördel om du använder yogan och meditationerna hemma på egen hand.
 

  • Yogamattor finns att låna men för ökad hygien ber vi dig ta med ett lakan eller en större handduk att lägga ovanpå yogamattan.
  • Om möjligt ta gärna med yogamatta / liggunderlag
  • Kom ihåg att inte äta en större måltid timmarna innan lektionen.
  • Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

    Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.


 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 470 kr

Summa: 1 470 kr

Utforska ämnesområde