Ort
Osby
Startdatum
7 Sep 2024
Tid
12:15-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
69637
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Zumba är en dansträningsform som bygger på de latinamerikanska rytmerna. Jobbigt, roligt och svängigt.

Om kursen
Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikanskmusik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar. Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar är svettig, rolig och väldigt populär.

För vem
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.

Kursledaren 
Teresa Muller

Bra att veta
Bär bekväm klädsel och gymnastikskor och ta med vattenflaska. Har du missat kursstarten? Det gör inget, det går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger. 

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

 

Utforska ämnesområde