Glad kvinna

Kostnadsfria studiecirklar

Kostnadsfria studiecirklar för dig som vill öka din kunskap och bildning för personlig utveckling och delaktighet i samhället.

Studiecirklar i språk, ekonomi, samhälle och demokrati

Läs vidare om "Lättare grammatik i svensk grammatik"

Lättare grammatik i svensk grammatik

Välkommen att anmäla dig till språkundervisning i svenska med fokus på lättare grammatik. Studiecirkeln startar den 19 september.

Läs vidare om "Lättare grammatik i svensk grammatik"

Lättare grammatik i svensk grammatik

Välkommen att anmäla dig till språkundervisning i svenska med fokus på lättare grammatik. Studiecirkeln startar den 17 oktober.

Läs vidare om "Språkundervisning i att tala och höra svenska / nybörjare"

Språkundervisning i att tala och höra svenska / nybörjare

Välkommen att anmäla dig till språkundervisning i svenska med fokus på höra och tala svenska. För dig som är nybörjare i svenska. Studiecirkeln startar den 16 oktober.

Läs vidare om "Vill lära dig hur man söker arbete i Sverige?"

Vill lära dig hur man söker arbete i Sverige?

Studiecirkeln ger dig kunskap och praktiska färdigheter om hur den svenska arbetsmarknaden fungerar och hur du rent praktiskt söker arbete i Sverige. Dessutom får du lära dig nya svenska ord som är bra och viktig att kunna i jobbsammanhang.

Läs vidare om "Vill lära dig hur man söker bostad i Sverige?"

Vill lära dig hur man söker bostad i Sverige?

Studiecirkeln ger dig kunskap och praktiska färdigheter om hur den svenska bostadsmarknaden fungerar och hur du rent praktiskt söker bostad i Sverige. Dessutom får du lära dig nya svenska ord som är bra och viktig att kunna i jobbsammanhang.

Läs vidare om "Starta antirasistisk studiecirkel"

Starta antirasistisk studiecirkel

Studiecirkeln är för dig som vill tillsammans med andra diskutera och reflektera samt gemensamt söka kunskap om hur en kan praktisera antirasism och feminism.

Läs vidare om "Vill du lära dig mer om IT?"

Vill du lära dig mer om IT?

Studiecirkel som ger dig grundläggande kunskap om Digitala tjänster och Webbteknik. Dessutom får du lära dig nya svenska ord som är bra och viktig att kunna i jobbsammanhang.

Läs vidare om "Vill du lära dig om ekonomi?"

Vill du lära dig om ekonomi?

Denna studiecirkel handlar om ekonomi. Både sett till samhället i stort där inflationen är ett aktuellt område. Men också hur du själv som individ kan investera pengar i aktier och fonder.