Glad kvinna

Kostnadsfria studiecirklar

Kostnadsfria studiecirklar för dig som vill öka din kunskap och bildning för personlig utveckling och delaktighet i samhället.

Studiecirklar i språk, ekonomi, samhälle och demokrati

Läs vidare om "Sjung språket - lär dig svenska genom att sjunga"

Sjung språket - lär dig svenska genom att sjunga

Välkommen att anmäla dig till den kostnadsfria studiecirkeln Sjung Språket. Lär dig svenska genom att sjunga är ett roligt och effektivt sätt att utveckla dina språkkunskaper. Studiecirkeln startar den 4 mars klockan 18:00 - 19:30

Läs vidare om "Språkcafé i Sätra"

Språkcafé i Sätra

Vill du öva på att tala svenska med andra som också vill lära sig språket? Välkommen att anmäla dig till vår språkcafé i Sätra där du kan träffa andra och träna på språk i en avslappnad miljö. Språkcafét startar lördagen den 9 mars.

Läs vidare om "Svenska för dig som fortfarande är nybörjare - i Danderyd"

Svenska för dig som fortfarande är nybörjare - i Danderyd

Välkommen att anmäla dig till språkundervisning i svenska. För dig som tycker att du fortfarande är nybörjare och som har begränsade kunskaper i språket. Språkundervisningen startar den 5 mars.

Läs vidare om "Lär dig tala och förstå svenska i nybörjarnivå - i Danderyd"

Lär dig tala och förstå svenska i nybörjarnivå - i Danderyd

Välkommen att anmäla dig till språkundervisning i svenska med fokus på att höra och tala svenska. För dig som är nybörjare. Studiecirkeln startar torsdag den 7 mars i Danderyds bibliotek.

Läs vidare om "Engelska på högre mellannivå - för dig med särskilda skäl"

Engelska på högre mellannivå - för dig med särskilda skäl

Välkommen att anmäla dig till språkundervisning i engelska på högre mellannivå. För dig som kan engelska och vill utvecklas i språket. Studiecirkeln startar måndag den 11 mars.

Läs vidare om "Språkundervisning i att tala och höra svenska och grammatik / mellannivå"

Språkundervisning i att tala och höra svenska och grammatik / mellannivå

Välkommen att anmäla dig till språkundervisning i svenska med fokus på att lyssna och prata svenska och lära dig mer om grammatik. Studiecirkeln är för dig som har mellannivå i svenska. Den börjar den 18 mars.

Läs vidare om "Svenska grammatik på högre mellannivå"

Svenska grammatik på högre mellannivå

Välkommen att anmäla dig till språkundervisning i svenska med fokus svensk grammatik på högre nivå. Studiecirkeln startar den 19 mars.

Läs vidare om "Vill lära dig hur man söker bostad i Sverige?"

Vill lära dig hur man söker bostad i Sverige?

Studiecirkeln ger dig kunskap och praktiska färdigheter om hur den svenska bostadsmarknaden fungerar och hur du rent praktiskt söker bostad i Sverige. Dessutom får du lära dig nya svenska ord som är bra och viktig att kunna i jobbsammanhang.

Läs vidare om "Starta antirasistisk studiecirkel"

Starta antirasistisk studiecirkel

Studiecirkeln är för dig som vill tillsammans med andra diskutera och reflektera samt gemensamt söka kunskap om hur en kan praktisera antirasism och feminism.