Ort
Göteborg
Startdatum
21 Feb 2024
Tid
19:05-20:05
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
39728
Pris
1 795 kr

Om arrangemanget

Vi utforskar västafrikanska rytmer från Togo, Benin och Ghana och dansar till ledarens egeninspelade musik. Rör på kroppen, träna koordination och ha roligt ihop!

Innehåll
Du lär dig mer om grundtekniker i västafrikansk dans. Samtidigt som du rör på hela kroppen, tränar koordination och smidighet sätter vi tillsammans ihop en dans till afrikanska rytmer. Med hjälp av dansen utvecklar du din styrka och kroppskontroll samt bygger på ditt självförtroende. 

Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren.

För vem
Du bör ha dansat afrikansk dans minst en termin tidigare.

Kursledare
Denna danskurs leds av Julien Djenke som är en erfaren utbildad danslärare, koreograf och musiker. Han har undervisat mycket i Sverige och i Togo leder han dansgruppen Zondede.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Kursmaterial
Bär kläder och skor som du är bekväm att dansa i eller dansa barfota.

Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Dusch och omklädningsrum finns i lokalen.

Ort

Medborgarskolan Göteborg - Varholmsgatan Danshuset

Varholmsgatan 7, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 795 kr

Summa: 1 795 kr

Utforska ämnesområde