En man lär sig ackord på gitarr
Kurs

Akustisk gitarr för nybörjare - Gruppundervisning

Ort
Varberg
Startdatum
15 Apr 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
39453
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Att spela akustisk gitarr är som att öppna en dörr till en värld av kreativitet och musikalisk självuttryck. I vår nybörjakurs i akustisk gitarr, som erbjuds som gruppundervisning, får du chansen att upptäcka den magiska känslan av att skapa musik med dina egna händer. Med hjälp av en erfaren ledare och en grupp av likasinnade nybörjare, kommer du att lära dig grunderna i att spela gitarr och uppleva glädjen i att skapa vacker musik. Oavsett om du drömmer om att spela dina favoritlåtar, skapa egna melodier eller helt enkelt vill ha en rolig och avkopplande hobby, så är gitarrspel en fantastisk resa som du inte vill missa. Kom och upptäck den fantastiska världen av akustisk gitarr tillsammans med oss!

Innehåll
Vi arbetar inte efter någon förutbestämd kursplan utan varje grupp bestämmer själv i samråd med läraren hur innehållet och upplägget skall se ut.
Våra lärare anpassar lektionerna helt efter elevernas behov och önskemål.

För vem
För dig som är nybörjare.
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerade sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerlig möjlighet att delta i våra interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Medtag egen akustisk gitarr och eventuella önskemål på låtar.

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande. 

Du får en kallelse till kursen innan start. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala kursen? Ange detta i meddelandefältet vid anmälan.

Ort

Medborgarskolan Varberg

Ringvägen 114, Varberg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde