Ort
Linköping
Startdatum
17 Sep 2024
Tid
18:45-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Michael Vågsten
Nummer
44298
Pris
1 595 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Utforska, experimentera och lär känna akvarellens särart. Våga doppa penseln i färg och låt färgen flyta ut över papprets yta. Inget kan som akvarellen skildra himlens skiftningar, vattnets genomskinlighet, eller fånga naturens fantastiska nyanser av ljus och färg.

Innehåll

Du tränar ögat att se din omgivning på ett nytt sätt och lär dig att skapa ljus, skugga, volym, struktur och perspektiv. Du lär om material, färgblandning, bildkomposition mm.

Upplägg

Praktik och teori växlas med varandra. Med genomtänkta övningar guidar ledaren dig steg för steg tills du känner dig trygg i ditt eget skapande. Att måla tillsammans ger inspiration och glädje.

Förkunskaper

Denna kurs vänder sig till både dig som är helt nybörjare och till dig som målat tidigare.

Kursmaterial

Material ingår inte i kursavgiften. Till första tillfället: Ta med akvarellblock i storlek A4 eller A3, akvarellfärger, penslar och blyertspenna. Vi samarbetar med mgnART i Bankekind. Som kursdeltagare kan du göra dina inköp med 10% rabatt på plats i konstnärshandeln eller i webbshopen.

Kursledare

Michael Vågsten som jobbar som konstnär och även har målarkurser vid sidan av.
Inom måleriet behärskar han både moderna samt äldre tekniker. Han har även kunskap om måleriet genom historien. Se Michaels konst här

www.vågsten.com


Anmälan och kallelse

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde