Ort
Lidingö
Startdatum
19 Sep 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
56462
Pris
1 850 kr

Om arrangemanget

Måla lätt och genomskinligt med pigment som flödar i vatten och lever sitt eget liv. Vackert papper, kvalitetsfärg och fina penslar är bra utgångspunkt. Här lär du dig använda tekniken.

Innehåll

Vi arbetar med komposition, färglära och teknik. Grunderna i teckning ingår.

Upplägg

Vi träffas 5 gånger. Eventuellt uppehåll för skollov.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som målat tidigare. Undervisningen sker efter deltagarnas olika förutsättningar.

Kursledare

Samtliga ledare på Medborgarskolan har mångåriga ämneskunskaper och pedagogisk erfarenhet. Medborgarskolan erbjuder varje termin många bra utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial

Material ingår inte i kursavgiften. Du behöver bland annat färg, penslar i olika storlekar och block med akvarellpapper.

Utvecklingsmöjligheter

Du kan med fördel gå flera terminer i rad och utveckla ditt eget måleri. Det finns många olika moment att arbeta med och fördjupa dig inom.

Varje vår har vi en elevutställning där alla våra deltagare får chans att ställa ut sina konstverk. I april 2012 deltog vi för första gången i Lidingö konsthelg med många besökare som kunde njuta av utställningen.

Bra att veta

Alla våra målerikurser hålls i vår målerilokal på Pyrolavägen 11 vid Skärsätra torg. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan Lidingö, Pyrolavägen

Pyrolavägen 11, Lidingö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 850 kr

Summa: 1 850 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde