Ort
Hofors
Startdatum
21 Sep 2024
Tid
11:00-13:15
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
82337
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Vill du prova eller upptäcka mera inom akvarellmåleri?

Innehåll

På den här kursen lär du dig att måla en egen färgcirkel, provar på några akvarelltekniker och experimenterar med olika specialeffekter i akvarell.

Upplägg

  • Vi träffas en gång i veckan.
  • 3 tillfällen. 
  • 3 studietimmar á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Julia von Hellens Melin som har mångårig utbildning inom konst och textildesign samt över 30 års erfarenhet av undervisning i akvarellmåleri, slöjd och hantverk. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Du tar själv med dig papper, penslar och färg.  

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

House of Homologica

Skolgatan 13, Hofors

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde