Ort
Göteborg
Startdatum
10 Mar 2024
Tid
11:00-14:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Kristina Eriksson
Nummer
39376
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Innehåll
Soppa är väldigt gott och den blir ännu godare med spännande tillbehör.Tillbehören bidrar med en annan konsistens, nya smaker och gör ofta soppan mer mättande. Här gör vi tre soppor med smarriga toppingar: ribolita – en italiensk soppa med blomkål, purjo, vita bönor, isterband och som serveras med olivolja, hemgjorda krutonger och parmesan, en
fisksoppa med torsk, räkor, olivolja och solrosfröpesto och rostad tomat- och paprikasoppa med citronmarinerad fetaost. Vi avslutar kurstillfället med en måltid och det som inte äts upp får man självklart ta med hem.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Kristina är utbildad hem- och konsumentkunskapslärare men har de senaste 20 åren frilansat som matskribent och kokboksförfattare. Hon gör recept i veckotidningar och månadstidningar och har gjort 23 kokböcker. Kristina vill inspirera till mer matlagning och sprida matglädje. Hon vill dela med sig av både nya smakupplevelser och påminna oss om matminnen från förr, hon vill visa på hur enkelt det kan vara att laga god mat!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Ledaren har eget material.

Bra att veta
Tag gärna med matlådor till eventuella rester.

Vill du delbetala, skriv detta i meddelanderutan vid anmälan.
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Start datum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde