En person jobbar i en musikstudio
Distanskurs

Amplified Equally: Skapa din låt - en digital låtskrivarworkshop med Sabina Chantouria

Ort
Distans
Startdatum
6 Mar 2023
Tid
19:00-20:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
2 st
Nummer
62032
Pris
100 kr

Om arrangemanget

Workshopen "Skapa din låt" ger dig grundläggande kunskaper i låtskrivande, med övningar för att komma igång och utveckla låtskrivandet, väcka inspirationen och kreativiteten. Workshopen sker vid två tillfällen online, under ledning av begåvade Sabina Chantouria!

Upplägg: Workshopen ges i Zoom och är uppdelad i två delar med en veckas mellanrum.

Datum: Mån 6 mars och 13 mars

Tid: Kl 19:00-20:00

Workshopledare: Sabina Chantouria

Plats: Digitalt, via Zoom. Möteslänk mailas ut veckan innan start.

Kostnad: 100 kr. Deltar du i någon annan Amplified Equally kurs under våren eller har en egen musikcirkel genom Amplified, är workshopen kostnadsfri!

Innehåll: Du får jobba med ett inspirationsmaterial under veckan för att skapa en vers och refräng. Du har också möjlighet att få feedback på ditt låtmaterial under veckan.

Om workshopledaren:
Sabina Chantouria är artist, låtskrivare och driver eget skivbolag. Hon har gett ut skivor och har sin musik spelad i svensk och internationell radio. Sabina var en av finalisterna i Georgiens melodifestival 2017 och blev uttagen med en egen låt till World Champhionship of Performing Arts i Hollywood, 2011. Sabina har också en fil-kand i musikvetenskap och är utbildad vid The Songwriting School of Los Angeles.

Deltagare om workshopen:

"Konkreta tips att ta till sig oavsett nivå"

"Jag har under många år spelat andras låtar, i mitt band och själv. Har hela tiden haft drömmen att skriva eget men censurerat mig själv så hårt att det inte blivit skrivet någonting alls.

Jag är väldigt tacksam mot Sabina och det jag fick till livs under workshopen. Det väckte något inom mig som gjorde att låtskriveriet kom igång på allvar. Jag behövde deadline-pressen för att riktigt komma igång."

"Jag lärde mig många jättebra tips för att komma vidare med textskrivandet"

Pris

Deltagaravgift: 100 kr

Summa: 100 kr

Utforska ämnesområde