Ort
Falun
Antal tillfällen
1 st
Nummer
77624
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Gå en snabbkurs i inspelningsteknik. Under en dag får du en grundläggande utbildning i hur vår studio fungerar så du sedan kan börja spela in din musik helt på egen hand. Vår kursledare skräddarsyr kursen utefter vilka behov och mål du har.

Innehåll

En tydlig grundkurs där det mest grundläggande i inspelningsteknik tas upp. Denna kurs är individanpassad just för att du ska kunna bli så fri som möjligt i dina framtida inspelningsprojekt och för att du ska få sätta din egen prägel på inspelningarna. Målet är att ge dig tillräckliga kunskaper för att du sedan ska kunna spela in i vår studio och utvecklas helt på egen hand. Samt en adekvat förståelse för hela ledet från idé till färdig produkt som sedan kan streamas på alla digitala plattformar, fästas på vinyl eller cd.

Upplägg

Undervisning för enskild eller fler elever där du tillsammans med ledaren bestämmer veckodag och klockslag. 6 timmar vid 1 tillfälle.

Kursmaterial

Studion är fullt utrustad med allt du behöver för denna kurs.

Kursledare

Mats spelade i olika band redan under de tidigaste åren och har sedan 80-talet arbetat som professionell musiker (gitarrist och basist) i rock/dansband samt som trubadur och studiomusiker. Har sedan 25 år även ägt och drivit inspelningsstudio och produktionsbolag. Har  parallellt med detta också arbetat som musik- och musik/teaterproduktions-lärare  på estetprogrammen på Haraldsbo- samt Lugnetgymnasiet.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Relaterade artiklar

Musik

”Spela i band är grejen”

Ena bandet är precis i början av sin musikaliska karriär, medan det andra bandets medlemmar spelat tillsammans i en eller annan bandkonstellation de senaste 40 ...

19 februari 2024
Läs vidare om "”Spela i band är grejen”"

Utforska ämnesområde