Ort
Lund
Startdatum
25 Sep 2024
Tid
10:00-12:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
7 st
Ledare
Lars Lundberg
Nummer
68736
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Vad ska du tänka på innan du köper ett antikt eller halvantikt föremål på auktioner eller hos en antikhandlare? Kursen ger dig mer kunskaper inom olika områden. Vi fördjupar oss i stilar, föremålshistoria, material, åldershistoria, priser, vård och mycket mer.

Här jobbar vi vidare och lär oss mer om spännande antika föremål, stilar och tidsepoker. Det är en fördel om du har gått grundkursen eller har grundläggande kunskaper i ämnet.

Vi gör flera studiebesök hos olika antikvitetshandlare/experter, loppmarknader och museer under kursens gång.

För vem?
Alla men förkunskaper är en fördel.

Anmälan
OBS! Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Lars Lundberg är mångårig ledare hos oss och har mycket kunskaper och erfarenhet. Han är även känd för sitt arbete hos Kulturen i Lund. Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan

Bangatan 6, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde