Ort
Göteborg
Startdatum
28 Feb 2024
Tid
19:10-20:40
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Linda Cherif
Nummer
39265
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Innehåll
Arabiska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst språket tidigare. Det är första steget mot målet att kunna göra sig förstådd och förstå vad andra säger på arabiska. Redan från början tränar vi att använda vardagsspråk så mycket som möjligt.
Du kommer att få grundläggande kunskaper i hur arabiska är uppbyggt, alfabet och uttal.

För vem
Denna arabiskakurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare
Linda kommer från Algeriet (Alger), där pratar man tre olika dialekter, arabiska, berbiska och Tamasight. Eftersom Frankrike har varit koloni i Algeriet i många år så har franskaspråket blivit en del av algeriska dialekt. I Algeriet jobbade Linda som flygvärdinna i sex år och träffade sin kärlek i Paris och flyttade till Sverige och Göteborg. Linda utbildade sig till språklärare i franska och arabiska och började jobba i skolan 1992.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Kursboken "Arabiska för nybörjare" Folkuniversitets förlag, kan du köpa på https://www.utbildningsstaden.se/sv/

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Skriv detta i meddelanderutan.

  

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde