Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Vilket språk vill du lära dig? Vi erbjuder språkkurser som ger dig praktiska språkkunskaper att använda på resan, i jobbet eller med vänner. Vi har språkkurser i ett trettiotal olika språk på olika nivåer - både för nybörjare och för den som redan har goda kunskaper i språket.

Att lära sig språk är något som blir allt viktigare i en globaliserad värld. På Medborgarskolan har vi språkkurser i ett trettiotal språk, bland andra tyska, engelska, spanska, japanska och arabiska. Det finns många olika skäl att gå en språkkurs - allt från att fräscha upp skolkunskaper och knyta nya kontakter till att förbereda en resa eller jobba internationellt.

På våra språkkurser får deltagarna inte bara lära sig språk, utan får också lära känna en annan kultur och träffa nya människor. Att gå en språkkurs öppnar nya möjligheter både privat och professionellt och passar människor i alla åldrar. Vi erbjuder också språkkurser på distans för dig som vill lära dig språk online.

Våra språkkurser leds ofta av personer med bakgrund i ett land där språket talas och som därmed har stora kunskaper om landets kultur och vardagsliv.

Gå en språkkurs hos oss och skaffa nya vänner samtidigt som du får nya kunskaper!

Vilken språkkurs ska jag välja?

Medborgarskolans språkkurser följer Europarådets nivåskala från nybörjare till avancerade språkkurser. Funderar du på vilken nivå som är rätt för dig?

Läs om språknivåer

Vårt utbud inom Språk

Din sökning"" visar resultat i

Sortera på:

RelevansA-ÖStartdatumPris

Ämnen inom språk

Utforska ett ämnesområde