Ort
Jönköping
Startdatum
31 Jan 2024
Tid
17:30-18:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
42765
Pris
1 800 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Innehåll

Ett inspirerande och pedagogiskt pass där vi testar olika dansstilar. Vi testar balett, jazz, hiphop, fridans m.fl. samtidigt som vi har kul!

Barnen får känna ”musiken och takten” och finna glädjen i att röra sig till olika musikstilar på ett roligt och busigt sätt!

Vi lär oss olika steg som vi sätter ihop i kombinationer samtidigt som vi lyfter fram varje individ och låter dem utvecklas utifrån deras egna förutsättningar.

 

Upplägg

12 kurstillfällen

45 min/tillfälle

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare: Michelle Lundin

Michelle Lundin har mycket erfarenhet inom dansstilarna jazzdans, ballett och contemporary och har även arbetat med att lära ut det till barn tidigare. Själv började hon med dans vid 5-års åldern och minns hur roligt och spännande det var att dansa med andra barn i samma ålder, så nu vill hon skapa en dans-miljö där barnen har lika roligt och trivs väl. Hon använder sig av moderna låtar som barnen känner till, så att lektionerna blir ännu roligare. 

 

Kursmaterial

Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i.

Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympaskor (inomhusskor).

 

Välkommen till oss

Lektionerna hålls i Medborgarskolans danslokal på Kämpevägen 35 i Jönköping.

Dusch och omklädningsrum finns.

 

Bra att veta

Föräldrar är inte med inne i danssalen utan barnet ska vara så tryggt i sig självt att det går att lämna. Föräldrar eller annan anhörig har möjlighet att sitta direkt utanför danssalen och vänta, men är barnet tryggt så kan föräldern med fördel gå en runda eller göra ett kortare ärende.

Se till att du vid anmälan alltid uppger mail och mobilnummer så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir exempelvis en lektion inställd informerar vi dig detta via sms. 

Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 14) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat. Skulle en lektion behöva ställas in exempelvis pga. sjukdom kan detta komma att tas igen under lovet om ledaren väljer det.

 

Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att kursen ej kan starta pga. för få anmälda deltagare. 

Kallelse skickas alltid ut innan kursstart via e-post eller vanligt post.

Du är välkommen att prova första tillfället, du behöver fortfarande göra en anmälan till kursen. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta Medborgarskolan innan andra kurstillfället så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. 

 

Länk till allmänna villkor: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

 

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping Danssalar

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 800 kr

Summa: 1 800 kr

Utforska ämnesområde