Ort
Luleå
Startdatum
1 Apr 2024
Tid
18:30-20:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Håkan Fahlén
Nummer
42860
Pris
1 545 kr

Om arrangemanget

En väl fungerande båtradio är det säkraste sättet för en fritidsbåtsägare att tillkalla hjälp i nödsituation. Den blir din livlina till land.

En väl fungerande båtradio är det säkraste sättet för en fritidsbåtsägare att tillkalla hjälp i nödsituation. Den blir din livlina till land.
Det enda som behövs är ett stort intresse.

KURSLEDARE
Håkan Fahlén

KURSMATERIAL
Ingår i kurspriset

PROV
Teori och skrivning vid femte träffen med av NFB godkänd provförrättare. Avgiften på 625:- betalas direkt till provförrättaren vid skrivningstillfället, samt 150 kr för intygskortet om man saknar det.

För att få göra provet måste du ha genomgått praktiskt prov och fått godkänt, intyg om detta skall tas med och visas till provförättaren.
Övningsuppgifter och prov hittar du här: http://www.batlivsutbildning.se/src-certifikat/

Hyra båt utomlands
Ska du hyra båt utanför Sverige? Då behöver du undersöka vad det är för intyg som gäller i respektive land. Ska du till exempel hyra båt i Kroatien så behöver du ett förarintyg och ett VHF/SRC-intyg. Ska du till Frankrike? Då behöver du ett kustskepparintyg.

RABATT HOS BOKUS OCH AKADEMIBOKHANDELN Under tiden du går kursen hos oss på Medborgarskolan får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln. Gå in på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/ där hittar du detaljerad information om olika förmåner.

BRA ATT VETA Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen. Ring 0920-671 00 eller maila lulea@medborgarskolan.se för mer information. Glöm inte att läsa våra avbokningsvillkor om du vill avboka din plats! Klicka här så kommer du direkt till köpevillkoren.

 

Ort

Medborgarskolan Luleå

Sandviksgatan 81, Luleå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Materialavgift: 250 kr

Summa: 1 545 kr

Utforska ämnesområde