Ort
Simrishamn
Startdatum
27 Feb 2024
Tid
18:30-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
67354
Pris
850 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Här är kursen för dig som vill odla bin, slunga din egen honung och samtidigt få en trevlig hobby och värna om miljön.

Nybörjarkurs för dig som ska odla bin och slunga din egen honung.

INNEHÅLL OCH MÅL
De flesta som börjar odla bin gör det för att de har ett genuint naturintresse, annars får man det om man skaffar bin. Dessutom får man honung på köpet. Är du intresserad av natur och miljö, då ska du skaffa dig bin. Ett par samhällen räcker för att du ska njuta av din egen goda honung vid frukostbordet. Dessutom är det jättekul!

UPPLÄGG
5 teoretiska sammankomster, 3 studietimmar/gång, med kaffepaus.
Därefter erbjuds det fortsättningskurs med praktiska träffar vid ett bisamhälle i april/maj/juni månad.

FÖRKUNSKAPER
Inga.

KURSMATERIAL
Kursmaterial tillkommer.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker m.m. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

 

BRA ATT VETA
Avvakta kallelse. Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

 

DETTA ÄR FOLKBILDNING
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Ort

Jonebergsskolan

Matsalen, Krabbegatan 20, Simrishamn

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 850 kr

Summa: 850 kr

Utforska ämnesområde