Ort
Linköping
Startdatum
30 Maj 2023
Tid
17:00-19:00
Dag
Tisdag
Nummer
39889
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Vill du vara med och göra Linköping till en tryggare plats för våra ungdomar? Kom på vår informationsträff om att bli nattvandrare med Nattvandring.nu

Just nu fokuserar vi på Skäggetorp, och vi kommer därför att hålla en informationsträff på Agora, Blackboxen, den 30 maj klockan 18-20. Medverkande på plats är Samah från Medborgarskolan, Michael från Nattvandring samt representanter från områdespolis och socialtjänst.

Vill du bli nattvandrare i något annat område i Östergötland? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att komma igång. linkoping@medborgarskolan.se 

 

Om Nattvandring.nu

Som nattvandrare går man ut i grupper om 2–5 vuxna. Man rör sig ute utan att tränga sig på och söker kontakt med ungdomar, samtalar, medlar, hjälper, stöttar och mycket mer. Vi samverkar med polis, kommun och andra aktörer men vi "leker" aldrig polis, ordningsvakt eller utger oss för att representera myndigheter.

 

Du skall vara 18 år för att få vandra, känna dig trygg i din egen situation och ha en vilja att vara en förebild för barn och ungdomar. 


Varje vandring är unik och varje möte är unikt.

 

Genom nattvandring, oavsett om ni dag-, kvälls- eller nattvandrar, möter ni många andra positiva vuxna, skapar nätverk, får motion och framför allt: ni får möta fantastiska ungdomar.

 

Du ger av din tid till det dyrbaraste vi har. Våra barn och ungdomar.
Du finns där det händer. Innan det händer!

 

Ort

Agora

Skäggetorps centrum 18, Linköping

Visa på karta

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde