Medborgarskolan med känsla för kommunikation
Kurs

Bokcirkel Läs en bok på svenska och diskutera den på spanska

Ort
Göteborg
Startdatum
8 Sep 2022
Tid
16:00-17:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Kerstin Rauserk
Nummer
24643
Pris
2 195 kr

Om arrangemanget

Innehåll
Kom till en bokcirkel på spanska! Vi läser en svensk bok och har diskussionen på spanska. Första gången väljer vi bok tillsammans i gruppen. En kurs för dig som tycker om litteratur och kultur och vill träffas i ett trevligt sammanhang. 

Känner du dig osäker på din nivå, kan du göra vårt språktest på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/ 

Kursledare
Kerstin Rauserk är född 1964 i Göteborg och har sedan 1998 arbetat som skribent. Hon är frilansjournalist, pedagog, poet och tolk/översättare på spanska, samt undervisar i kreativt och självbiografiskt skrivande. Kerstin har arbetat med mångfaldsfrågor inom socialtjänst, undervisat i svenska för invandrare och har skrivit ett flertal porträtt i GP. 2012 kom hennes diktsamling Sparlåga ut (B4Press) och i augusti 2014 kom diktsamlingen Saker som blir kvar (Nordient förlag). 

I kanten av världen (Virens Förlag 2021) är den senaste. 

Kerstin har arbetat med skrivarkurser inom Medborgarskolan i tjugo år både i Göteborg och Stockholm. Hon har erfarenhet av spanskan (den latinska i första hand) sedan 35 år och är både tolk och översättare.

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kurslitteratur ingår inte i avgiften och köps in av deltagaren.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på hssttps://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 195 kr

Summa: 2 195 kr

Utforska ett ämnesområde