Ort
Limhamn
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
10:00-13:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
11 st
Nummer
69459
Pris
2 075 kr

Om arrangemanget

Välkommen till bridgens underbara värld! Det är många som säger Bridge är det roligaste kortspelet och för flertalet tycks det så vara. För alla är det en möjlighet att träffa nya människor, var du än befinner dig i världen!

Grundkurs A vänder sig till rena nybörjare. Trots att du inte har några förkunskaper spelar du bridge redan efter en kvart. Mystiska uttryck som t ex träkarl, delkontrakt, spelförare och straff är glasklara redan efter några veckor.

Bridge är ett kortspel för fyra personer som spelas med en vanlig kortlek. Spelet går ut på att vinna så mycket poäng som möjligt. 

Så här går det till
Kursen går en gång i veckan i elva veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3 timmar per kurstillfälle.

Material
Bridge A - Nybörjarkurs, ingår inte i kursavgiften 230kr 

För vem?
Denna kurs vänder sig till till dig som ännu inte tagit del av bridgens värld.

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ta nu möjligheten och anmäl dig till höstens bridgekurs! Under ledning av Jan Glücksman, Malmöit sedan länge och bridgespelare i hela sitt vuxna liv.  Jan har sedan två decenier haft förmånen att dela med sig av det ädla kortspelet i samarbete med olika klubbar, både i Sverige som utomlands, och utbildat många nyfikna och trevliga spelare. Under hela kursverksamhet i samarbete med nordens största bridge-utbildare, Nya Bridgeskolan i Stockholm.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.
Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan - Limhamns Folkets hus

Linnégatan 61, Limhamn

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 845 kr

Materialavgift: 230 kr

Summa: 2 075 kr

Utforska ämnesområde