Ort
Jönköping
Startdatum
3 Sep 2024
Tid
19:00-20:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
44479
Pris
1 500 kr

Om arrangemanget

Innehåll

Contemporary är en dansstil där man jobbar mycket med modern musik och kroppskontroll. Contemporary är fylld med känslor och berättelser som vi visar genom dansen. Under lektionerna så kommer vi att lära oss denna dansstil genom att leka roliga lekar till musiken och öva på nya danser. 

 

Upplägg

12 kurstillfällen

60 min/tillfälle

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare: Michelle Lundin

Michelle Lundin har mycket erfarenhet inom dansstilarna jazzdans, balett och contemporary och har även arbetat med att lära ut det till barn tidigare. Själv började hon med dans vid 5-års åldern och minns hur roligt och spännande det var att dansa med andra barn i samma ålder, så nu vill hon skapa en dans-miljö där barnen har lika roligt och trivs väl. Hon använder sig av moderna låtar som barnen känner till, så att lektionerna blir ännu roligare. 

 

Kursmaterial

Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i.

Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympaskor (inomhusskor).

 

Välkommen till oss

Lektionerna hålls i Medborgarskolans danslokal på Kämpevägen 35 i Jönköping.

Dusch och omklädningsrum finns.

 

Bra att veta

Föräldrar är inte med inne i danssalen utan barnet ska vara så tryggt i sig självt att det går att lämna. Föräldrar eller annan anhörig har möjlighet att sitta direkt utanför danssalen och vänta, men är barnet tryggt så kan föräldern med fördel gå en runda eller göra ett kortare ärende.

Se till att du vid anmälan alltid uppger mail och mobilnummer så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir exempelvis en lektion inställd informerar vi dig detta via sms. 

Under loven är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat. Skulle en lektion behöva ställas in exempelvis pga. sjukdom kan detta komma att tas igen under lovet om ledaren väljer det.

 

Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att kursen ej kan starta pga. för få anmälda deltagare. 

Kallelse skickas alltid ut innan kursstart via e-post eller vanligt post.

Du är välkommen att prova första tillfället, du behöver fortfarande göra en anmälan till kursen. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta Medborgarskolan innan andra kurstillfället så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. 

 

Länk till allmänna villkor: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

 

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping Danssalar

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 500 kr

Summa: 1 500 kr

Utforska ämnesområde