Ort
Göteborg
Startdatum
20 Feb 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Mark Graham
Nummer
39268
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Innehåll
Vi repeterar helt från början grammatik, hör- och läsförståelse och att använda vardagsspråk så mycket som möjligt.

För vem
Denna engelskkurs vänder sig till dig, som tidigare läst engelska, men tycker att du har glömt bort det mesta och därför vill repetera från början.

Är du osäker på nivå gå in och gör språktestet:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/

Kursledare
Mark har lärt ut engelska i Göteborg under 25 års tid. Mark är född i New York, han har studerat affärer, finans och juridik i USA. Han tycker om att arbeta med allt från nybörjare till mer avancerade deltagare, Mark har även erfarenhet av att lära ut affärsengelska.

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Kursboken "Stepping Stone delkurs 1-2, ISBN: 978914069587, kan du köpa på https://www.utbildningsstaden.se/sv/

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Skriv detta i meddelanderutan.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Molins

Molinsgatan 7, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde