Ort
Skövde
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
17:20-18:50
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Gong Johansson
Nummer
44353
Pris
1 495 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Denna kurs vänder sig till dig som har läst engelska och vill stärka ditt självförtroende och förbättra dina tidigare kunskaper i framförallt kommunikation och hörförståelse.

Innehåll
Denna kurs vänder sig till dig som har läst engelska och vill stärka ditt självförtroende och förbättra dina tidigare kunskaper i framförallt kommunikation och hörförståelse.

Vi diskuterar olika ämnen, och håller våra kunskaper vid liv. Redan från början tränar vi oss i att använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Viss repetition av grammatik ingår men fokus kommer ligga på kommunikation.

Ledaren anpassar tempot så det stämmer för deltagarna. Därför kan tempot variera från grupp till grupp. Just denna grupp har hållit igång ett antal terminer och ligger på nivå B1.

Förkunskaper
Är du osäker på din kunskapsnivån rekommenderar vi att du gör Medborgarskolans nivåtest.
Läs om språknivåer och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala 

Europarådets nivåskala
Basnivå Nybörjare
Basnivå A1
Basnivå A2
Självständighetsnivå B1
Självständighetsnivå B2
Avancerad nivå C1
Avancerad nivå C2

Kursledare
Gong har en bakgrund som rättsadvokat i England och har även arbetat i börsnoterade bolag som jurist i England, Malaysia och Singapore. Juristexamen tog hon vid Lincolns Inn i London. Gong har stor erfarenhet av arbete som kursledare inom studieförbunden där hon har arbetat som ledare sen 1986. Hon har också arbetat som lärare i engelska och engelsk litteratur i Trollhättan och hållit kurser i både affärs- och konversationsengelska på diverse företag runt om i Skaraborg.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur kan tillkomma men oftast förbereder Gong lektionerna med eget material.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Inspiration
Läs om hur språk får hjärnan att växa www.medborgarskolan.se/var-varld/sprak/nya-sprak-far-hjarnan-att-vaxa

Ort

Medborgarskolan Skövde

Södra Trängallén 2A, Skövde

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde