En svets
Kurs

Dialogforum kring EPA-körning inom EPA-projektet - "Från epa till V8"

Ort
Ystad
Startdatum
22 Feb 2024
Tid
18:30-20:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Arne Kristoffersson
Nummer
66370
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Informations- och diskussionskväll med representanter från Ystad Trafikutbildning och Polisen i Ystad. Här anmäler du dig till vårt EPA-projekt och en ny träff. Denna gång blir det en lättsam info- och diskussionsträff på Medborgarskolan där både du som ungdom och vårdnadshavare och anhöriga är välkomna.

Vi har ett projekt tillsammans med Yankee car club som riktar sig mot dig mellan 15-20 år och som kör epa- eller mopedbil eller bara har ett stort bil- och motorintresse. Tillsammans fyller vi projektet med innehåll som du själv är med och bestämmer. Det kan vara allt mellan himmel och jord som har med din bil och epa-kulturen att göra. Hur får jag bästa ljudet/ljuset? Hur pimpar jag bilen så den blir personlig? Vad kan jag själv göra om jag vill meka med bilen och framförallt vad måste/behöver jag kunna? Hur ordnar vi en egen utställning/tävling etc?

Denna kväll kommer Jörgen och Hugo Kvist från Ystads Trafikutbildning och berättar lite om, och svarar framförallt på frågor kring, förhållningsregler och viktigt-att-tänka-på när det kommer till epa-bilar och steget från epa/mopedbil till vanlig bil. Dessutom kommer Karl från lokalpolisen i Ystad, där han är trafikansvarig och berättar och svarar på frågor om hur man ser på epa-kulturen från polisens sida.

Vuxna anhöriga är speciellt välkomna denna kväll.

Vi bjuder på go-fika!

Anmäl dig här så får du en kallelse/bekräftelse i din mail med mer info.

Obligatorisk anmälan / Begränsat antal platser.

 

BRA ATT VETA
Det vi gör i projektet är helt avgiftsfritt för dig som deltagare och som bor i Ystads kommun. Ystads Kommun stödjer projektet ekonomiskt. 

Ort

Medborgarskolan

Adlercreutzgatan 4, Ystad

Visa på karta

Utforska ämnesområde