Ort
Göteborg
Startdatum
25 Jan 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Brigitte Angoumare
Nummer
39338
Pris
1 995 kr

Om arrangemanget

Innehåll
Vi utgår från tidningsartiklar, film, böcker eller praktiska situationer och presenterar, sammanfattar och diskuterar. Vi får också mer kunskap om kultur och samhällsförhållanden i Frankrike och andra franskspråkiga länder. Vi fokuserar på konversation och grammatik tas upp vid behov.

För vem
Du har redan mycket goda kunskaper i franska och kan utan större svårigheter förstå, samtala, diskutera och analysera med fransktalande.
Kursen hålls helt på franska.

Är du osäker på nivå gör språktestet:

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/


Kursledare
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Texter ur böcker, aktuella tidskrifter eller tidningsartiklar.
Kostnad för kopior kan tillkomma.

Bra att veta
Vill du delbetala? Skriv detta i meddelanderutan vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr

Utforska ämnesområde