Ort
Jönköping
Startdatum
5 Sep 2024
Tid
17:15-18:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Sakineh Mohammad Hossein Zadeh Khoshgou
Nummer
44562
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Visst är franska ett vackert språk! Nu har även du chansen att lära dig tala franska. Vi lär oss ord, uttryck och fraser för att klara olika vardagssituationer.
Landet som gav oss Tour de France, Eiffeltornet och Monets alla verk. Soliga stränder i söder och snöiga alper i öster, Frankrike har lite av det mesta. Kulturella rikedomar, vingårdar i mängder, böljande gröna kullar och det fantastiska franska köket. Det finns många anledningar till att Frankrike ligger många varmt om hjärtat. Följ med på resan in i det franska språkets värld!

INNEHÅLL:
För dig som vill lära dig franska basen, lära dig att kommunicera på franska i olika vardagliga situationer, som du kan tänkas hamna i som turist i Frankrike eller i möten med franska turister i Sverige.

UPPLÄGG:
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs

KURSMATERIAL:
Ledaren meddelar er vid första träffen vilken bok ni ska använda er av på kursen.

LEDARE:
Sakineh Mohammad-H-Zadeh som varit kursledare i spanska och franska vid Medborgarskolan i flera år.

Sakineh har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledar utvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Anmälan och kallelse:
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Vi reserverar oss för att kursen kan komma att byta dag eller tid eller ställas in pga för få anmälda. Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start. Om kursen skulle ha för få anmälda meddelar vi dig 1-2 veckor innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuell framflyttad kursstart, ändrad dag och/eller tid. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.

Kallelse till kursen skickas till dig via mejl ca en vecka innan kursstartdatum som en bekräftelse på kursstart. I kallelsen följer även information om kursmaterial och eventuella entrékoder.
Det går utmärkt att delbetala kursen - ange detta vid anmälan.

Bra att veta:
Efter avslutad kurs kan du får tips av din kursledare om hur du kan fördjupa dina kunskaper.

Vill du anordna en kurs/studiecirkel själv med några vänner, t ex inom språk? Hör av er till oss så kan vi stötta er på olika sätt; med lokal, material osv.

Vi har enskild undervisning i språk, läs mer på webben eller kontakta oss jonkoping@medborgarskolan.se

Ge bort kursen! Du vet väl om att vi har presentkort på kurser? https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/presentkort/

Välkommen!

 

 

Ort

Medborgarskolan Jönköping Kunskapssalar

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Utforska ämnesområde