Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Jönköping
Startdatum
4 Sep 2020
Tid
16:30-18:00
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Elin Bjurhed
Nummer
23840
Pris
1 090 kr

Om arrangemanget

NNEHÅLL OCH MÅL:

Den frigörande dansen är motion för både kropp och själ där du dansar med fria rörelser till olika sorters musik. Det finns inga bestämda steg, krav eller måsten. I den frigörande dansen får du möjlighet, att i medveten närvaro, hitta din kropps spontana rörelser. Du lyssnar på din kropp och följer kroppens impulser. Du dansar din dans efter dina fysiska förutsättningar och du kan dansa stående, sittande eller liggande. Du dansar blundande eller har halvt slutna ögon för att utestänga omvärlden och koncentrerar dig på dig själv. Du dansar företrädesvis barfota.
Vill du veta mer om den frigörande dansen kan du gå in på Frigörande dansföreningens hemsida: http://www.frigorandedans.net/index.php/frigoerande-dans
· Medveten närvaro
· Rörelseglädje
· Fria rörelser

UPPLÄGG: Vi träffas 6 gånger, varannan vecka.

FÖRKUNSKAPER: Inga förkunskaper krävs

LEDARE: Elin Bjurhed utbildad dansinspiratör via
Frigörande Dansakademin (fridans.nu)

BRA ATT VETA: Vi dansar företrädesvis barfota. Ha bekväma kläder som du kan ta ut rörelser i. Passet avslutas med en avslappning, medtag tröja så du kan hålla dig varm.

På Höstlovet är det ingen undervisning om inte ledaren har meddelat annat.

Dusch och omklädningsrum finns.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 090 kr

Summa: 1 090 kr

Utforska ett ämnesområde