Ort
Örebro
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
19:00-19:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
81371
Pris
1 780 kr

Om arrangemanget

Rock, blues, pop, samba och visor. Med några få ackord kan du spela flera låtar så att du snabbt kommer framåt och kan ha roliga med ditt gitarrspel. Låt drömmen bli sann - lär dig spela gitarr

Upplägg
Kursen innefattat 12 tillfällen x 45 minuter

Förkunskaper
Kursen är en nybörjarkurs för dig som inte spelat alls eller lärt dig några ackord.   Vi tar det steg för steg och lär oss lite noter, fingersättning, rytm och att kompa. Läraren ger material och  inspirerande övningar att ta med hem

Kursledare
Gustaf Mannberg  är en hängiven gitarrist och pedagog som har en musikutbildning från Folkhögskola och läser nu en kanditat i gitarr  på Musikhögskolan Örebro. 

Alla våra kursledare är kompetenta och utbildade pedagoger.

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 780 kr

Summa: 1 780 kr

Utforska ämnesområde