Ort
Växjö
Startdatum
12 Mar 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
42997
Pris
1 200 kr

Om arrangemanget

Gå en rolig kurs och lär dig spela gitarr!

Kursens mål är att utrusta dig med gitarrspelets grunder för att öppna dörren till musikens värld så att du efter kursen kan fortsätta lära dig spela nya låtar och framför allt, njuta av att spela gitarr! 

Lättsam undervisning där vi både lär oss känna vår gitarr, grundteknik, skötsel, fingersättning, enkla ackord, spelteknik och har roligt tillsammans!


Tillfällen
5

Plats
Medborgarskolan, Vintervägen 2, Växjö

Deltagaravgift
1 200 kr 

Upplägg
Gruppundervisning 1 gång/vecka under 5 tillfällen. Varje tillfälle inleds med återkoppling och repetition av föregående lektion, därefter övar vi individuellt eller i mindre grupper där det också finns möjlighet till mer individuell feedback från kursledaren. Vi kommer även gå enklare musikteori tillsammans med de olika gitarrspelets grunder som ackord- och melodispel. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Ledarens egna material till kursen. Medtag egen akustisk gitarr till kursen. 

Kursledare
Henrik Axelsson är musiklärare och har många års erfarenhet som låtskrivare och musikproducent.

Våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledar-utvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Anmälan och kallelse
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information ang kursen.

Bra att veta
Vi reserverar oss för ev framflyttad kursstart eller inställd kurs pga för få deltagare. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.
Kallelse till kursen skickas till dig via mejl ca en vecka innan kursstart. 

Har du några frågor eller funderingar, kontakta Verksamhetsutvecklare  erika.gitselova@medborgarskolan.se, tfn 010-157 54 38.

Vill du anordna en kurs/studiecirkel själv med några vänner? Hör av er till oss så kan vi stötta er på olika sätt; med lokal, material osv.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar!
 

Ort

Medborgarskolan Växjö

Vintervägen 2, Växjö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr

Utforska ämnesområde