Ort
Linköping
Startdatum
17 Aug 2024
Tid
10:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
3 st
Nummer
44909
Pris
1 000 kr

Om arrangemanget

Ta en paus från vardagsbestyren och ägna en helg bara åt måleriet hos mgnART i Bankekind utanför Linköping.

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Upplägg

Kursen vänder sig främst till dig som är nybörjare och vill komma igång eller du som kanske målat lite tidigare och vill få ny inspiration. Oavsett vem du är vill du träffas under lite prestigelösa former och måla akvarell för att det är roligt. Du arbetar i din egen takt och målar precis som du vill utan krav på prestation.


Kursen är upplagd som en studiecirkel, dvs vi utvecklas genom att när vi målar tillsammans inspirerar vi varandra. Vi erbjuder två genomgångar per dag där Mikael visar hur hanmålar olika motiv och pratar samtidigt lite om teknik, komposition och annat som är typiskt för akvarell. Möjlighet till individuell handledning kommer också finnas. 


Litet kylskåp samt micro finns i lokalen och möjlighet att köpa dricka.

Kursmaterial

I lokalen finns tillgång till vatten och underlägg att tex tejpa upp ditt papper på. Materialet ingår inte i kursavgiften men du kommer vid anmälan att få en lista med förslag på lämpliga material. Som kursdeltagare kan du göra dina inköp med 10% rabatt hos MGN Art.

Kursledare

Mikael Weddfelt: "Att försöka få fram det där speciella ljuset tycker jag är särskilt roligt. För mig är akvarellmålning både spännande och utmanade eftersom det på många sätt lever sitt egna liv och går inte alltid att styra exakt som man vill. Ibland får man släppa på kontrollen och bara följa med. Det är bland annat detta som jag hoppas förmedla under kursen där jag i första hand kommer använd mina egna erfarenheter som kursmaterial."

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

 

 

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 000 kr

Summa: 1 000 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde