Ort
Stockholm
Startdatum
25 Okt 2025
Tid
10:00-15:00
Dagar
Fre-Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Ino Panaro
Nummer
60672
Pris
1 995 kr

Om arrangemanget

Höstlovsmatlagning på lovet för nyfikna barn i åldern 12-15 år.

Innehåll

Här får du lär dig grunderna i matlagning samt härliga "mellis" favoriter som ni tillsammans hittar på sociala medier.

Upplägg

En heldagskurs för nybörjare mellan 12-15 år. Vi arbetar individuellt samt eventuellt i mindre grupper vid 2 kurstillfällen 25/10 & 26/10. Alla hjälper till att plocka undan, diska och återställa köket innan vi avslutar dagen. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs men du behöver kunna följa ett recept (med möjlighet till hjälp) samt ta ansvar för att plocka undan och diska.

 

Kursledare

Ino Panaro är utbildad till kock och konditor vid Istituto Alberghero di Bari i Apulien i Italien. Han har arbetat på många av de italienska restauranger som finns i Stockholm. Han har även arbetat med gastronomi från andra matkulturer under sin ungdom när han arbetade på kryssningsfartyg i Västindien. Ino har under de senaste åren arbetat mycket med matlagningskurser och är väldigt uppskattad som kursledare. Han lär ut både matlagning och matkultur.

Bra att veta

Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelande fältet i samband med anmälan.

Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.

Egen lunch behöver tas med.

Du får recept häfte i samband med kursen.

Utvecklingsmöjligheter

Vi erbjuder många fler bakkurser, både matbröd och söta bakkurser.

 

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr

Du kanske också är intresserad av

Aktuellt

Mat och dryck

Europa på en tallrik med Gaja!

Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...

Publicerad:
Läs vidare om "Europa på en tallrik med Gaja!"

Vad vill du lära dig mer om?

Utforska ämnesområde