
Europa på en tallrik med Gaja!
Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...

Här får du lär dig grunderna i matlagning samt härliga "mellis" favoriter som ni tillsammans hittar på sociala medier.
En heldagskurs för nybörjare mellan 12-15 år. Vi arbetar individuellt samt eventuellt i mindre grupper vid 2 kurstillfällen 25/10 & 26/10. Alla hjälper till att plocka undan, diska och återställa köket innan vi avslutar dagen.
Inga förkunskaper krävs men du behöver kunna följa ett recept (med möjlighet till hjälp) samt ta ansvar för att plocka undan och diska.
Ino Panaro är utbildad till kock och konditor vid Istituto Alberghero di Bari i Apulien i Italien. Han har arbetat på många av de italienska restauranger som finns i Stockholm. Han har även arbetat med gastronomi från andra matkulturer under sin ungdom när han arbetade på kryssningsfartyg i Västindien. Ino har under de senaste åren arbetat mycket med matlagningskurser och är väldigt uppskattad som kursledare. Han lär ut både matlagning och matkultur.
Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelande fältet i samband med anmälan.
Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.
Egen lunch behöver tas med.
Du får recept häfte i samband med kursen.
Vi erbjuder många fler bakkurser, både matbröd och söta bakkurser.
Deltagaravgift: 1 995 kr
Summa: 1 995 kr

Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...