Ort
Göteborg
Startdatum
9 Sep 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Jesper Lysell
Nummer
46375
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Är du intresserad av att lära dig japanska? I kulturrika Japan talas ett av världens största språk som öppnar upp en helt ny värld för dig! Ta chansen att kunna uppleva Japan på originalspråk!

Innehåll    

Under kursens gång går vi igenom enkla hälsningsfraser och andra vardagliga uttryck. Vi kommer även gå igenom det grundläggande, fonetiska skriftspråket hiragana.

Förkunskaper

Denna japanskakurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare

Jesper Lysell har masterexamen i japanska som andraspråk från Tokyo Gakugei University. Han har även godkänt språkprov i japanska på den högsta nivån och har bott i Japan i 8 år. 

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial

Kursmaterial: Köps in av deltagaren innan start: Genki 1 Third Edition

Rabatter 

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner,  

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss   

Närmaste hållplats är Vasaplasen om du åker kollektivt.
Undvik att använda starka dofter på grund utav allergier.

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande. 

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra
allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Länk till allmänna villkor:  
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Molins

Molinsgatan 7, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde